Liderii PSD si ALDE, atac la DNA

Data publicării:
dragnea

Şefii partidelor aflate la guvernare le-au transmis primarilor de comune reuniţi la Bucureşti să nu le fie frică de DNA. Liviu Dragnea a spus că administraţia este paralizată din acest motiv. La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că mulţi primari nevinovaţi au trecut prin anchete neplăcute. Ambii lideri politici le-au promis primarilor de comune că le vor fi mărite salariile. Mesajele lor au fost urmate de un val de aplauze.

Liviu Dragnea: „Trebuie să înţeleagă toată lumea că administraţia publică din România trebuie să iasă din această stare de paralizie, funcţionari cărora le e frică să mai semneze, primari care nu ştiu dacă ceea ce fac astăzi nu este reinterpretat peste un an sau peste 10, oameni de afaceri cărora le e frică să mai discute cu vreun primar sau cu vreun oficial din România, mă refer la oameni de afaceri români, că ceilalţi se pare că nu au probleme.”

Călin Popescu Tăriceanu: „În România este o vânătoare de vrăjitoare. Mulţi primari au trebuit să treacă prin anchete extrem de neplăcute pentru ei. Foarte mulţi s-au dovedit că sunt nevinovaţi. Toată lumea în România face gargară cu corupţia, de dimineaţa până seara, numai cu corupţia în gură stau. Toată lumea se preocupă de efectele corupţiei, nimeni nu vorbeşte de cauze. Dacă vrem să avem o administraţie de calitate, cu oameni pregătiţi, nu ne imaginăm că-i plătim prost şi avem performanţă, nici în comunism nu era aşa.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri