Mihai Chirica, sancționat de PSD. Comentariul lui C. T. Popescu

Data actualizării: Data publicării:
mihai chirica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 decizia conducerii PSD de a-l lăsa pe primarul Iașiului, Mihai Chirica, fără nicio funcție în partid, dar și rolul lui Liviu Dragnea în această decizie.

Era firesc ca dl Dragnea să se prezinte ca salvator: vezi că ți-am tăiat doar mâinile, altfel ai fi fost decapitat. Ce s-a întâmplat la PSD demonstrează clar că în 2017 așa-zisul PSD este urmaș al partidului bolșevic. Un pricipiu fundamental al bandelor bolșevice era: mai bine să greșești cu partidul decât să ai dreptate împotriva lui. A funcționat decenii în șir și în România”, a spus jurnalistul.

„Asta s-a întâmplat aici. Chirica, atunci când Dragnea și Grindeanu spuneau că nu e nicio problemă cu OUG 13, că merg cu ea până în pânzele albe, că dacă sunt sute de mii de oameni în stradă, noi avem milioane. În acel moment, Chirica spunea că adoptarea OUG 13 e o greșeala, Iordache trebuie să își dea demisia și Dragnea nu știe să își aleagă oamenii”, a continuat Cristian Tudor Popescu.

„Am auzit și tâmpenia că Chirica e oportunist. Ce cale a ales Chirica atunci, când era mamutul PSD-ist cu Dragnea în frunte, și vine Chirica și spune nu, de la Iași. Ce a făcut Chirica atunci? A avut dreptate, a spus adevărul, ce s-a confirmat acum. OUG 13 cu cvasiunanimitate a fost respinsă în Parlament și Iordache nu se mai știe pe unde e”, a spus jurnalistul.

Mihai Chirica „a avut dreptate împotriva partidului și așa ceva nu se iartă”, a arătat Cristian Tudor Popescu.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri, printr-un vot unanim, ca Mihai Chirica să rămână fără funcţii în partid. El era vicepreședinte PSD și șef al filialei Iași a partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri