Noul viceprimar al Capitalei: Am un boxeraș. Vreau să dezvolt conceptul de pet friendly

Data publicării:
tudor

Tudor Tim Ionescu a devenit cunoscut în urmă cu câţiva ani. Lucra ca stagiar la Bruxelles la cabinetul lui Cristian Buşoi când un filmuleţ în care apărea în iposteze indecente ajungea în presa mondenă de la Bucureşti. A ţinut multă vreme prima pagină a tabloidelor pentru relaţia cu Oana Zăvoranu, pe atunci soţia cântăreţului Pepe.

Nu vin deloc din zona mondenă. Îmi pare rau să vă dezamăgesc aici. Nu am discutat niciodată. Şi aici poate că o să lămurim şi acest aspect. La mine lucrurile au fost simple de la început. Viaţa mea personală nu o discut şi aici se închide orice. Şi aici îmi pare rău că vă dezamăgesc,” spune Tudor Tim Ionescu, viceprimar al Capitalei.

În urma scandalului, a renunţat la stagiatura din Parlamentul European. Între timp, a plecat şi din PNL, partidul din care făcea parte încă din 2008, şi a devenit membru al ALDE.

Mă întrebaţi care este pregătirea mea? Eu am trei facultăţi pe care le-am terminat. Două dintre ele: una pe comerţ internaţional, una pe ştiinţe politice ambele în Bruxelles. Două mastere ambele în Bruxelles, unul pe Politică comparată şi unul pe studii europene de aceea, ca să răspund un pic la întrebarea dumneavoastră, opţiunile mele se dirijează mai degrabă în zona UE și a relațiilor internaționale. Fiecare este liber să mă perceapă cum doreşte. M-aţi întrebat ce am făcut? De 5 ani sunt antreprenor în zona vinurilor. A fost să iau legătura şi contactul cu foarte multe persoane, unul din punctele de vânzare fiind în inima orașului în Piața Obor. 40.000 de oameni care circulă pe acolo zilnic și cu care am putut să interacţionez,” precizează Tudor Tim Ionescu.

Noul viceprimar a vorbit şi despre planurile pentru Bucureşti

Am un căţel, un boxeraş. Am avut căţei toată viaţa. Mă ocup de el mai mult decât de un animal de companie. Participăm şi la nişte concursuri şi da, este una din activitățile pe care le am, și este una din activitățile pe care vreau să le dezvolt în cadrul primăriei. Suntem deficitari în ceea ce privește conceptul acesta al orașului ca fiind unul pet friendly și este ceva ce vreau să dezvolt alături de colegii mei,” adaugă Tudor Ionescu.

Tudor Tim Ionescu a făcut parte dintr-o trupă de stand up comedy şi a cochetat cu modellingul.

Şi cel de-al doilea viceprimar al Capitalei este cunoscut în spaţiul public. Social-democratul Aurelian Bădulescu a fost avocatul lui George Becali.

„Eu înainte de a deveni ales de cetăţenii din Bucureşti am fost avocat. Şi ştiţi destul de bine. Poate şi dumneavoastră aţi avut probleme acasă. Un avocat, un preot şi un doctor vine acolo unde este chemat. Eu cred că mă pot ocupa de tot ceea ce este nevoie în Bucureşti, de toate problemele oamenilor, în măsura în care putem să aducem un plus în rezolvarea problemelor cetăţenilor şi îmbunătăţirea calităţii nivelului de trai,”declară Aurelian Bădulescu, viceprimar al Capitalei.

Aurelian Bădulescu a fost propus pentru funcţia de viceprimar de PSD şi UNPR. A mai avut un mandat de consilier între 2008 şi 2012. A terminat Dreptul şi este avocat în baroul Mehedinţi. Aurelian Bădulescu este căsătorit şi are doi copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri