Partidele atenționează Cabinetul Cioloș. Liviu Dragnea: Un guvern care nu și-a găsit calea

Data publicării:
ciolos dragnea facebook psd

PSD, ALDE şi chiar PNL susţin că premierul Dacian Cioloş ar trebui să fie mână de fier şi să nu permită derapaje din partea miniştrilor.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Nu este vorba doar despre un ministru sau minister. Fapte, actiuni, inacțiuni, bâlbâieli...creează imaginea de ansamblu a unui guvern care până acum și-a găsit calea. E târziu, era bine să fie atenți până astăzi. Au deja 4 luni în care au cam arătat ce pot să facă”.

Alina Gorghiu, copreşedinte PNL: „Mi-aș dori să văd un prim-ministru care ia atitudine când miniștrii lui greșesc. Pentru că bâlbele dintre Ministerul Agriculturii, Ministerul Sănătății, toată aceasta criză fără sfârșit, fără soluții și fără niciun orizont de rezolvare a problemei pe mine mă deranjează profund și mă deranjează și lipsa de reacție a primului-ministru”.

Daniel Constantin, copreşedinte ALDE: „De performanța guvernului cred că nu e mulțumit nimeni în această țară, ca atare, o consecinta normală ar fi o moțiune de cenzură”.

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu a fost criticat pentru modul în care a gestionat situaţia copiilor aduşi la Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic. În vizorul politicienilor a intrat şi Raluca Prună de la Justiţie.

Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE: „Doamnă Prună a avut un panseu de o excepțională valoare comunistă, fascistă. Lucrul acesta, că discuția despre drepturile omului este un lux din partea unui ministru al Justitiei, nu ar fi meritat decât o singură atitudine, să o demită imediat”.

Cabinetul Cioloş a fost instalat în noiembrie cu girul majorităţii partidelor dar, în numai patru luni de mandat, a pierdut mult din susţinerea politică.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri