PNL finalizează listele pentru parlamentare în octombrie

Data publicării:
adriana-saftoiu

Săftoiu a spus că nu există în acest moment nume ''bătute-n cuie'' pe liste, în condiţiile în care, în acest moment, există o dezbatere în partid referitoare la criteriile de desemnare a candidaților pe locuri eligibile.

Liderul organizației de București a liberalilor a arătat că rămâne valabilă condiția ca oricare dintre candidați să corespundă criteriilor de integritate, astfel că un politician cu dosar penal sau o condamnare nu va reprezenta PNL în alegeri.

Întrebată dacă ea, în calitate de membru în conducerea PNL București, va candida pe listele acestei circumscripții, Adriana Săftoiu a precizat că nu s-a hotărât încă.

De asemenea, ea a spus că PNL susține candidatura sau intrarea în partid a actualului premier Dacian Cioloș, însă decizia și clarificarea intenției îi aparțin prim-ministrului. De asemenea, Săftoiu a mai spus că și alți miniștri ai Cabinetului Cioloș ar fi bineveniți pe listele liberalilor, numindu-i în această categorie pe vicepremierul Costin Borc, pe ministrul sănătății, Vlad Voiculescu și pe cel al fondurilor europene, Cristian Ghinea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri