Politicienii fac urări pe rețelele de socializare

Data publicării:
politicieni

Preşedintele Klaus Iohannis petrece Crăciunul la Sibiu, cu familia. Şi alţi politicieni au făcut o pauză de la negocierile şi dezbaterile pentru formarea Guvernului, alegând să petreacă sfintele Sărbători alături de cei apropiaţi. Au transmis, însă, urări prin intermediul reţelelor de socializare.

Şeful statului şi prima doamnă au asistat la slujba de Crăciun oficiată la biserica catolică din Piaţa Mare a Sibiului. Şi premierul Dacian Cioloş le-a făcut o urare românilor de Crăciun.

Crăciunul a fost întotdeauna pentru mine o sărbătoare în care Credința, renăscută mereu, s-a întrepătruns cu puritatea sufletului de copil, cu protecția și iubirea părintească. Vă mulțumesc tuturor pentru speranța și cele câteva certitudini pe care le-am împărtășit împreună de la ultimul Crăciun și până azi, în Ajun. Nașterea lui Hristos să ne lumineze calea! Amin!”, a transmis premierul Cioloș pe o reţea de socializare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook o imagine a lui Moş Crăciun. Liderul social-democrat le doreşte tuturor ca Moşul să le aducă numai cadouri frumoase.

„Sărbătoarea sfântă a naşterii Domnului să vă aducă sănătate şi bucurie alături de cei dragi! Crăciun Fericit!”, este mesajul transmis de şefa PNL, Raluca Turcan.

Preşedintele Senatului şi-a pus la poza de copertă urarea Sărbători Fericite.

Dacă în anii trecuţi urările erau însoţite de numeroase poze de familie, de această dată fostul preşedinte Traian Băsescu a postat doar un mesaj prin care le urează prietenilor săi virtuali un Crăciun cu linişte în suflet şi bucurie alături de cei dragi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri