Ponta nu mai e membru PSD. Grindeanu e încă în baza de date

Data actualizării: Data publicării:
ponta grindeanu
Sursa: Facebook

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, că Victor Ponta şi Cătălin Ivan nu figurează în baza de date a membrilor PSD, spre deosebire de Sorin Grindeanu, în cazul căruia PSD Timiş urmează să formalizeze decizia de excludere a Comitetului Executiv al PSD.

„Nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta şi Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu încă era în baza de date fiindcă posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparţine organizaţiei judeţene din care face parte. Ăsta este un aspect pe care îl vom lămuri la Timişoara mâine după-amiază”, a declarat Marian Neacşu, la finele şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Neacşu a precizat că Grindeanu va fi şi el şters în curând din baza de date cu evidenţa membrilor de partid.

„Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD în urma deciziei Comitetului Executiv Naţional, iar în baza de date, care este un indicator statistic, el figurează pentru că în ea operează organizaţia de bază şi nu a fost formalizată hotărârea CExN”, a precizat Neacşu.

În ce priveşte conducerea PSD Timiş, Neacşu a spus că vicepreşedintele Petru Andea a fost desemnat iniţial să preia coordonarea organizaţiei, fiind însă necesară desemnarea unui preşedinte interimar. „Am decis că este mai mult decât atât, motiv pentru care eu am să merg la Timişoara să văd în ce măsură putem identifica o soluţie pentru o persoană care să preia statutar funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei”, a spus Marian Neacşu.

Deocamdată, de gestionarea afacerilor curente ale filialei din Timiş se ocupă Călin Dobra, preşedinte executiv al PSD Timiş şi preşedintele CJ Timiş.

Surse: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri