Premierul Sorin Grindeanu îşi anulează programul oficial

Data actualizării: Data publicării:
grindeanu paris

Premierul Sorin Grindeanu şi-a anulat programul stabilit pentru astăzi. Nu este prima zi în care şeful Executivului renunţă la participarea la evenimente unde era aşteptat.

Sorin Grindeanu nu a mai mers ieri la o conferinţă publică, “Jump to Smart 1.0”, la care iniţial confirmase că va lua parte. De altfel, după escaladarea conflictului din interiorul partidului a evitat să mai apară în faţa presei.

Astăzi, premierul urma să participe, de la ora 12:15, la reuniunea Consiliului Național pentru pregătirea preluării de către România a președinției Consiliului UE.

Potrivit News.ro, el urmează să meargă doar la Comitetul Executiv Naţional al PSD, care se va reuni de la ora 16:00, la Parlament.

Liderii PSD se reunesc miercuri, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului să demisioneze, acesta refuzând în două rânduri să facă un asemenea gest.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri