Ciucu: Azi nu s-a votat dacă facem un spital nou în București

Data actualizării: Data publicării:
ciucufbbuna-1

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea să înceapă procedurile pentru construirea unui spital metropolitan, în zona de nord a Bucureştiului. Proiectul se dezbate azi în şedinţa consilierilor municipali.

Inițiativa pe care doresc s-o prezint bucureștenilor, precum și cetățenilor din zona metropolitană, și anume demararea procedurilor celor care sunt incipiente pentru construirea unui spital metropolitan pentru București și zona limitrofă. Avem în administrare 19 spitale dar multe dintre secțiile lor sunt supra aglomerate. De asemenea, e nevoei de alte secțiiclinice noi. Am identificat o suprafață de teren pe care dorim s-o cerem de la Guvern”, a declarat Gabriela Firea.

Pe de altă parte, Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, spune că „azi nu s-a votat dacă să facem un nou mare spital în Bucureşti”.

„Azi s-a votat doar dacă Primăria preia un teren si imobil în care să se facă, eventual, spitalul. Atât şi nimic mai mult. Am votat împotriva soluției de a-l plasa într-o zonă aglomerată, în Pipera, lângă Voluntari”, a adăugat el pe pagina de Facebook.

Ciucu a mai spus că Primăria București nu a făcut analize și nici că ar exista vreun proiect.

„Mai mult nu ştiu ce să vă zic, nu există vreo analiză făcută de Primărie, nu există vreun proiect clar, nu există buget. Apare doar undeva cifra de 2000 de paturi”, a precizat vicepreședintele PNL București.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri