C. T. Popescu: Domnul Cioloş e ca virgina care face de toate

Data publicării:
ctp 0311

Dacian Cioloş face politică şi este în campanie electorală în timp ce susţine că rămâne neangajat politic, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu: „Ştiţi cum e domnul Cioloş acolo pus? Aşa cum am fost pus eu odată cap de trenuleţ... Era mare înghesuială la cinema, la un film. Nu mai erau bilete. Şi un grup de 2-3 tovarăşi, cu care eram un colectiv închegat, a hotărât să mă pună pe mine în faţă şi m-au împins, cu mutra asta pe care o mai ştiu oamenii de la televizor, ca să putem să intrăm pentru că nu aveam bilete. Şi mărturisesc cu această ocazie blatul negru pe care l-am făcut atunci. Asta face şi domnul Cioloş.

Deja a ajuns atât de departe domnul Cioloş de ceea ce discutam aici, cu decalogul... Hopa, încep să mă simt un fel de Popa Prostu' cu ce spuneam eu acolo. Va să zică se duce la miting (mitingul organizat de PNL pe 6 noiembrie – n.r.), da? Mitingul pro-Cioloş unde vor veni cei 50.000 de urmaşi ai celor din Colectiv. Duminică. Păi nu pot atunci să spun despre ce face domnul Cioloş decât asta: era la mine în cartier, când eram mai tânăr, era o fată care făcea de toate, cu excepţia amorului normal. Era virgină. În rest era virgină. Îmi pare rău. Nu pot să-i spun altceva domnului Cioloş.

Cum dom'le? Adică, nu prea e bine că mi se foloseşte imaginea. Sunt nemulţumit. Păi dacă nu e bine, de ce nu ai interzis? De ce nu ai spus: dom'le, nu-mi folosiţi imaginea? E peste tot, pe toate gardurile, domnul Cioloş cu PNL. Şi dânsul este uşor nemulţumit. Ce-i asta? Ce v-am spus. Fata virgină.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri