Răspunsul lui Sorin Grindeanu la criticile din PSD

Data actualizării: Data publicării:
Grindeanu AMRO inquam octav ganea (5)

Premierul Sorin Grindeanu le amintește liderilor PSD că adversarii politici sunt în afara partidului, nu înăuntru. Este răspunsul la criticile venite din partea unor lideri social-democrați, inclusiv din partea președintelui PSD Liviu Dragnea.

 

Reporter: Ați discutat cu Liviu Dragnea că tot mai mulți lideri PSD vă aduc critici?

Sorin Grindeanu: Eu chiar discut foarte mult cu dl președinte Dragnea. Eu nu vreau altceva decât să spun că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu in interior. Sunt un membru de partid de 21 ani.

Declaraţia sa vine în condiţiile în care în PSD se vorbește deja despre mai mult decât schimbarea câtorva miniștri. Preşedintele executiv al social-democraților, Niculae Bădălău, anunţă că partidul nu va ezita să îl schimbe inclusiv pe premierul Sorin Grindeanu, dacă analiza internă va arăta că Executivul nu îşi face treaba.

Declaraţia preşedintelui executiv este catalogată drept „scenarită” de liderul PSD, Liviu Dragnea. Dar nici el nu se dă în lături să-i critice pe membrii Guvernului. Arătaţi cu degetul au fost, de această dată, premierul Sorin Grindeanu şi ministrul Finanţelor, iar motivul a fost absenţa acestora din Parlament la votul asupra legii salarizării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri