Sevil Shhaideh se întâlnește cu Sorin Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
sevil shhaideh_agerpres_7988733
Foto: Agerpres

Sevil Shhaideh, unul dintre miniştrii demisionari, este în acest moment la Guvern. Fosta deținătoare a portofoliului Dezvoltării a spus că-i va face plângere penală premierului Sorin Grindeanu pentru acuzaţii mincinoase. Totul vine în contextul în care şeful executivului a demis ieri toţi secretarii de stat din minister.

Sevil Shhaideh a mers la Palatul Victoria după ce premierul Grindeanu i-a cerut să se întâlnească pentru a discuta despre stadiul programelor începute de Ministerul Dezvoltării.

Premierul a anunţat, duminică, la Guvern, că a demis toţi secretarii de stat, secretarul general şi secretarul general adjunct de la Ministerul Dezvoltării, pentru ca Sevil Shhaideh să nu mai poată semna nimic, nici prin interpuşi. La scurt timp de la anunţul premierului, deciziile de demiteri au şi fost publicate în Monitorul Oficial.

Nu accept ca acest program (PNDL) să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. De astăzi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpuşi niciun act care să aibă legătură cu PNDL”, a declarat, duminică premierul Sorin Grindeanu.

El a mai spus că o invită pe Sevil Shhaideh luni la o discuţie pentru a-i comunica stadiul proiectelor în derulare.

Ştiu că este un om care în final va respecta legea”, a spus Grindeanu.

Tot duminică ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a anunţat că ia în calcul să facă o plângere penală împotriva premierul Sorin Grindeanu, după declaraţiile acestuia potrivit cărora PNLD 2 riscă să fie folosit politic.

Totodată, luni Shhaideh i-a cerut premierului Sorin Grindeanu să numească urgent secretar general şi secretari generali adjuncţi la minister, după ce i-a demis pe cei care ocupau aceste funcţii, ca şi pe toţi secretarii de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri