Social-democrații au aplicație pentru mobil, dar se feresc de ea

Data actualizării: Data publicării:
aplicatia psd

Noutăţile tehnologice nu sunt pe placul tuturor deputaţilor PSD. Deşi partidul le-a pus la dispoziţie o aplicaţie ca să comunice mai uşor între ei, foarte puţini social-democraţi o au în telefon. Mulţi spun că nici măcar nu au auzit de ea.

Anunţată ca un element de modernitate, aplicaţia nu a avut nici pe departe succesul dorit printre aleşii PSD. Deputaţii se feresc să şi-o instaleze pe telefon. Unii spun chiar că le-a fost teamă ca iniţiativele lor să nu se piardă, în online.

Octavian Petric, deputat PSD: Încă nu am reuşit să o instalez pe telefon. Parcă sunt prea multe pe online-urile acestea, mai bine mai conservator, mai clasic, aşa.

În special cei trecuţi de prima tinereţe se uită neîncrezători.

Nicolae Bacalbaşa, deputat PSD: Eu prezint nu prin telefon, prezint direct şi în scris. Eu sunt old fashion

Reporter: Vi se pare prea nouă tehnologia?

Nicolae Bacalbaşa: Nu, nu mi-e la îndemână şi când am ceva depun direct, argumentez, deci am un contact mai carnal.

Nici măcar tinerii deputaţi nu sunt prea încântaţi de aplicaţie.

Reporter: O folosiţi?

Petre Manole, deputat PSD: Da, e... aş prefera să nu discut despre subiectul ăsta. Mi se pare că e un lucru care ţine de organizarea internă a partidului.

Unii promit că se vor pune la punct cu noua tehnologie.

Reporter: Ce s-a întâmplat, de ce nu aţi instalat aplicaţia? Știu că a fost prezentată acum vreo trei luni.

Cornel Itu, deputat PSD: Acea aplicaţie poate că am omis-o eu şi îmi cer scuze pentru treaba aceasta, dar în cel mai scurt timp o să o....

Cei care o folosesc deja aşteaptă ca şi colegii lor să apeleze la acest mijloc de comunicare.

Ioana Bran, deputat PSD: Această aplicaţie poate să fie utilă, dar într-adevăr să fie folosită la o capacitate mai mare decât se foloseşte în momentul de faţă, dar timpul nu este pierdut. Este şi o perioadă de acomodare cu tehnica, să zic aşa.

Aplicaţia pentru telefon a fost concepută în urmă cu cinci luni, iar scopul ei anunţat a fost de a îmbunătăţi comunicarea dintre membrii partidului. Succesul se lasă încă aşteptat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri