Andrei Ilie: Trebuie schimbat sistemul asigurărilor de sănătate

Data publicării:
schimbi andrei

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Aceasta este întrebarea la care căutăm răspunsuri.

Andrei Ilie, medic stomatolog: „O să vă spun despre medicină dentară pentru că acesta este domeniul în care activez. Cred că ar fi nevoie de nişte măsuri luate de stat şi de guvern pentru sprijinirea oamenilor şi pentru sprijinirea pacienţilor. Să fie un set de măsuri de asigurări de sănătate sau de contribuţii ale pacienţilor către un sistem de sănătate prin care acesta să li se asigure mai uşor accesul acestora la tratamente stomatologice atât pentru ei, cât şi pentru copii sau persoanele în vârstă. Aici sunt problemele cele mai mari. Oamenii nu pot să vină întotdeauna la cabinet sau nu vin la acele vizite bianuale pentru tratamente şi pentru examenul de rutină din cauza faptului că nu au bani. După modelul din afară spre care tindem toţi şi la care au plecat foarte mulţi colegi ar putea fi implementat şi la noi. E simplu: oamenii plătesc o sumă de bani, sunt asiguraţi şi pentru această sumă de bani li se acordă nişte tratamente şi atenţie medicală în funcţie de cât cotizează.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri