Tu ce vrei să schimbi în România? Sergiu Boboc: Aş vrea mai multă implicare din partea românilor

Data actualizării: Data publicării:
sergiu boboc diasporez

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

România este, de ani de zile, într-un continuu deficit de specialişti: ne pleacă medicii, inginerii, tinerii în general. Ce îi nemulţumeşte? Cum ar trebui să arate România pentru a-şi păstra cetăţenii?

Sergiu Boboc, programator: „Ce-aş vrea pentru România? Aş vrea să văd părinţi fericiţi ce îşi pot creşte în siguranţă copiii. Aş vrea să văd cât mai mulţi tineri care îşi găsesc un loc de muncă şi vreau să văd şi anumite aptitudini ale acestor tineri, nu vreau să văd nişte legume cu diplomă de facultate. Vreau să nu mai văd bătrâni nevoiţi să cerşească la colţ de stradă, să vândă legume în piaţă şi vreau să văd bătrâni care îşi pot cumpăra medicamente şi care îşi pot duce liniştiţi bătrâneţile. Vreau să văd mai multă implicare şi mai multă atitudine civică din partea tuturor românilor, din partea noastră. Pentru că dacă noi nu mişcăm nimic, nici din partea cealaltă nu ar trebui să avem foarte multe aşteptări. Pentru tineri locuri de muncă. Cred că asta e primordial.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri