Turcan: PNL nu ar fi fost mai breaz la guvernare

Data actualizării: Data publicării:
raluca turcan 3 fb

PNL „nu ar fi fost mai breaz" la guvernare decât partidele care sunt acum la putere, a declarat, președintele interimar al formaţiunii, Raluca Turcan. Ea a criticat rezultatele obţinute la alegeri şi a avertizat că partidul trebuie să îşi înţeleagă şi să îşi asume greşelile, ca să nu mai ajungă în situaţia de a plânge după încă un eşec.

„Imediat ce am fost aleasă în funcţie, am comandat un raport profesionist pentru a înţelege ce s-a întâmplat cu PNL. Concluzia acestui raport a fost că, în pofida unor rezultate foarte bune, Partidul Naţional Liberal a fost praf. După acel praf obţinut la parlamentare, riscăm să nu fi înţeles unde am greşit şi să repetăm erorile în unele locuri. Gândiţi-vă că am fi ajuns la guvernare cu acest partid care scârţâie din toate încheieturile. Credeţi sincer că PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei de acum? Mie mi-e teamă că în unele locuri nu şi asta pentru că am fost în trecut fără fermitate, fără consecvenţă, fără o poziţie clară asumată, fără decizii care sa fie urmate indiferent de ultimele persoane care sună pentru a le influenţa”, a spus Raluca Turcan.

PNL a rămas fără conducere după rezultatul slab de la alegerile parlamentare şi se pregăteşte să îşi aleagă noii lideri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri