Un deputat PSD a amenințat un tânăr pe internet

Data actualizării: Data publicării:
NTYyYTY0MDNjOTg4YzNhM2JjYjdhNmZmZGVmN2Ni.thumb

Un deputat PSD l-a amenințat cu bătaia pe un tânăr care l-a abordat pe internet pe tema grațierii și a modificărilor din Codul penal. Urmăriți mai jos un material de la Starea Nației:

Un deputat PSD, după ce un protestatar i-a spus că îl vrea în pușcărie: „Te-ași bate de te-ai p…a pe tine”.

Este vorba despre deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care înaintea protestului de duminică a spus că „tinerii nu ar trebui să mai iasă în stradă”.

Un tânăr l-a abordat pe deputatul Rădulescu pe Facebook, să-l întrebe dacă e adevărat că CEDO face presiuni asupra statului român, din cauza condițiilor din închisori. Jură că e serios, iar deputatul răspunde calm, îi explică tânărului că, da, se pot construi penitenciare noi, dar construcția durează și că până atunci apelăm la grațieri. La care tânărul vine cu "perversa" de pe internet: „Dar dacă am începe de pe acum să le construim, mă gândesc la dumneavoastră, ca deputat, ați avea șansa să revizuiți planurile închisorii, să vă alegeți din timp cea mai drăguță celulă, să vă amplasați vasul WC acolo unde doriți, să alegeți ce cărți de colorat să vă pună în bibliotecă…”

„Băi Cristophe dacă ești prost crescut și neinformat eu sunt condamnat pentru incompatibilitate nu pentru vreo faptă de corupție. Nevinovat. Ca medic chirurg te înțeleg că ești prost însă ca antrenor de arte marțiale te-ași bate de te-ai pișa pe tine ca să nu mai faci afirmații”, a răspuns deputatul.

În CV-ul deputatului Rădulescu scrie, într-adevăr, că a terminat medicina, dar n-a mai practicat-o din 1990. S-a făcut revoluționar cu merite deosebite. A intrat în politică și afaceri. Era să intre și la pușcărie, dar l-au condamnat cu suspendare. Chiar anul trecut, cu câteva zile înainte de alegeri.

„El este individul care a spus că arabii care au ceas și barbă și știu engleză sunt automat teroriști. Este coleg cu managerul Secureanu, în ordinul Cavalerilor de Malta. Dacă-l căutați pe internet, descoperiți și alte dialoguri spectaculoase, inclusiv cu femei pe care încearcă să le agațe. Deci da, omul chiar există, e real, deși o vreme am bănuit că numele ăsta e doar pseudonimul de pe internet al lui Codrin Ștefănescu sau al lui Eugen Nicolicea”, încheie Dragoș Pătraru.

Citiţi şi: Ce urmărește Dragnea? Președinte. Anul acesta!

Ce va face Liviu Dragnea mai departe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri