USR, fără sediul oficial după plecarea lui Nicușor Dan

Data actualizării: Data publicării:
170601_NICUSOR_DAN_04_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Plecarea lui Nicuşor Dan lasă USR nu doar fără preşedinte, ci şi fără sediul oficial. În actele de înfiinţare, formaţiunea are adresa în Vaslui, în casa soacrei lui Nicuşor Dan. Partidul a mai fost nevoit să îşi mute odată sediul, după excluderea din partid a soţului lui Clotilde Armand.

USR se pregăteşte să îşi schimbe, pentru a doua oară, adresa, din acelaşi motiv: titularul sediului din acte nu mai este membru în partid.

Cristina Dediu, reporter Digi24: Primul partid înfiinţat de Nicuşor Dan, USB, îşi avea sediul din acte în clădirea ce aparţine cuplului Clotilde Armand-Sergiu Moroianu. USB s-a transformat în USR, iar la finalul anului trecut Moroianu a fost exclus din partid. Astfel, sediul USR s-a mutat de la Bucureşti, la Vaslui, în casă soacrei lui Nicuşor Dan.

Asa a ajuns USR primul partid naţional cu adresa oficială pe Strada Muncii din Vaslui. Iar acum, după retragerea lui Nicuşor Dan din partidul pe care l-a fondat, sediul din acte ar trebui schimbat din nou. Preşedintele demisionar este dispus să-i păsuiască însă pe foştii săi colegi.

Cătălin Drulă, deputat USR: Asta este o tehnicalitate, vine din istoria partidului ca organizaţie mică, dar în acest proces în cursul căruia suntem, de transformare într-o organizaţie mare o să avem şi un sediu în Bucureşti.

Cristina Dediu, reporter Digi24: Încă de la prima campanie electorală, USR a închiriat un apartament de bloc în capitală, sediu neîncăpător pentru nevoile lor . Aşa că au făcut nenumărate solcitari către primărie. Momentan, fără succes.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri