Valerie Cioloş: Pentru România merită să te implici

Data actualizării: Data publicării:
valerie ciolos

Soţia fostului premier, Dacian Cioloş, a vizitat Digi FM. Valerie Cioloş a vorbit despre politică şi stresul pe care-l presupune să fii soţia unui politician de vârf.

Perioada în care Dacian Cioloş a fost prim-ministru nu a fost deloc uşoară pentru soţia lui. Citind în presă informaţii neadevărate despre soţul ei, Valerie a descoperit atunci ce înseamnă stresul social.

Am avut şi noi discuţii, dar şi ţara merită. România e o ţară frumoasă şi merită să te implici pentru ea, să încerci să faci ceva pentru ea”, a spus soția fostului premier.

Valerie Cioloş spune că acum vede altfel oamenii politici.

Știu că s-a străduit să facă cel mai bine. Acum, altfel mă uit la oameni politici. Nu judec ce fac neapărat. Mi-am dat seama că în anumite subiecte nu am cum să ştiu toată informaţia”, spune ea.

Soţia lui Dacian Cioloş a devăluit şi că este antrenor de mindfulness, tehnică de antrenare a minţii prin care oamenii devin conștienţi de lumea înconjurătoare.

E o metodă elaborată şi pusă la punct în 1979 în Massachusetts University din SUA şi care a fost dezvoltată în mediul clinic cu pacienţi care sufereau de o boală fizică sau psihică”, a spus Valerie Cioloș.

Am învăţat o grămadă de lucruri, este prima dată când am făcut o metodă de eliberare a stresului chiar în direct. Am învăţat nişte lucruri foarte, foarte simpatice pe care mi-ar plăcea să le aplic”, a spus jurnalistul Cătălin Striblea.

Interviurile Digi FM au loc în direct pe pagina de Facebook a postului de radio, invitaţii fiind personalităţi din diverse domenii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri