Victor Ponta atacă, Guvernul răspunde

Data publicării:
ponta

Victor Ponta îi atacă din nou pe preşedinte şi premier pe pagina sa de Facebook. De data aceasta, fostul prim-ministru spune că cei doi sunt ocoliţi de oficialii europeni şi americani care au întrevederi cu liderii din zonă în următoarea perioadă. Criticile vin pe fondul unui articol invocat de Victor Ponta în care se arată că Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis sunt amândoi în concediu. Purtătorul de cuvânt al premierului i-a răspuns lui Victor Ponta chiar pe pagina de Facebook a fostului premier. Liviu Iolu a precizat că Dacian Cioloş nu este în concediu. În schimb, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, oficial, că are o vizită privată în Germania.

Victor Ponta sugerează, într-o nouă postare pe facebook, faptul că România este ocolită zilele acestea de decidenţii politici-cheie ai Europei şi Statelor Unite.

,,Vicepreşedintele SUA Joe Biden a fost zilele acestea în Serbia, Kossovo şi Turcia ( nicio discutie macar despre "aliatul strategic" Romania). Cancelarul Germaniei Angela Merkel merge zilele acestea în Estonia, Cehia si Polonia, dupa care se vede la Berlin cu premierii din Bulgaria, Croatia şi Slovenia

Presedintele Turciei s-a vazut în Rusia cu Vladimir Putin şi anunţă relaţii "speciale" fără precedent. In faţa tăcerii absolute a oficialilor de la Bucureşti trăim in fiecare zi diversiuni mass media gen "arme pentru teroristi" sau bombe nucleare mutate la Deveselu", spune fostul premier.

Victor Ponta se inspiră dintr-un articol din presă care spune că în aceste momente importante preşedintele şi premierul sunt în concediu.

Purtătorul de cuvânt al premierului a reacţionat chiar pe pagina de facebook a lui Victor Ponta.

,,Printre multe informații false se află cea cu privire la faptul că "în perioada acestui turneu președintele și premierul sunt în concediu". Programul pe următoarele zile al premierului include întîlniri cu 2 comisari europeni, una cu premierul Poloniei, o vizită la Chișinău și alta chiar în Germania. Haideți să nu mai distribuim aiureli”, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Ştirea privind concediul simultan al celor doi demnitari români a apărut încă de ieri pe pagina de Facebook a fostului preşedinte Traian Băsescu. Acesta spunea că este inadmisibil ca şi preşedintele şi premierul să fie plecaţi în acelaşi timp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri