Victor Ponta, reproşuri pentru liderii PSD: Chiar nu era cazul ca Elena Udrea să fie prima care ia atitudine în reţinerea Olguţei!

Data publicării:
ponta - fb

Victor Ponta se referă la declaraţia Elenei Udrea care, imediat după ce Olguţa Vasilescu a fost dusă, în cătuşe, la arestul central, şi-a exprimat indignarea faţă situaţie. Elena Udrea, care a petrecut mai multe zile în arest cu un an în urmă, anunţa chiar că vrea să o viziteze pe social-democrată după gratii.

Liviu Dragnea, preşedinte PSD: „Nu mi se poate reproşa nici mie, nici altcuiva. PSD a depăşit perioadele în care mergea cu o mulţime în faţa unei instituţii să protesteze. Aşa nu se rezolvă lucrurile nici în România, nici în altă parte. Ba mai mult, ai putea să faci rău celui pentru care se generează astfel de demers. Nu aşa se rezolvă problemele”.

Liviu Dragnea se referă la protestul organizată de PSD în 2011, după arestarea lui Constantin Nicolescu, şeful CJ Argeş. Atunci, liderii social-democraţi, în frunte cu Victor Ponta, s-au dus la sediul PDL din Piteşti pentru a reclama ceea ce ei numeau "abuzul politic" îndreptat împotriva lui Nicolescu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri