V. Rebengiuc: „Vreau să știu cum a făcut Dragnea moșia din Alexandria”

Data actualizării: Data publicării:
victor rebengiuc in fata ta (1)

Victor Rebengiuc are o curiozitate cu privire la averea lui Liviu Dragnea, președintele PSD. Actorul a spus că România este una dintre puținele țări din lume care are mari bogătași proveniți din politică.

„Aștept explicații! Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, vreau să știu cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, cum are hoteluri... De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra viitorului ei, cu grijă, cu dragoste... Mă întreb și eu! Nu știu. Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există”, a spus Victor Rebengiuc, întrebat cum își explică faptul că politicieni care au lucrat toată viața la stat își permit un stil de viață hollywoodian.

Întrebat dacă ar trebui să existe un moment T0, de la care păcatele trecutului postcomunist să fie iertate, așa cum vor mulți politicieni, actorul a răspuns că nu. „Fiecare trebuie să deconteze. De unde ai asta?”, a punctat Victor Rebengiuc.

„Ce ne-ar place nouă asta, ce bine-ar fi... Am făcut clasa de mijloc din România. (Politica, n.red.) A făcut marii bogătași. Este poate una din puținele țări din lume care are mari bogătași proveniți nu din economie, din industrie, ci din politică. Politica se plătește bine în România”, a adăugat actorul.

El a spus că fiecare sursă de venit a sa poate fi verificată și adăugat, întrebat dacă are românul gena furtului, că „dacă merge, vezi că merge... ăla a furat și nu-l ia nimeni de gât, de ce să nu încerce omul?”.

Victor Rebengiuc a mai spus că a furat doar experiență în teatru, acesta fiind „un furt legal”.

Pe de altă parte, actorul consideră că există o distanță mare între românii care muncesc și nu fură și conducători.

„Românii care muncesc îi suferă pe cei care ne conduc, iar cei care ne conduc nu îi aud pe cei care muncesc, nu îi aud și nu se gândesc la cei care muncesc. Mărirea asta de salarii, tare mă tem că e un fel de abatere a atenției: ia banii ăștia, ești mulțumit! Și între timp să lucrăm, să demolăm justiție, demolăm tot, scoatem oameni capabili din justiție, ca să nu mai fie pedeapsă pentru noi, să fie Parlamentul singurul for care conduce și în care s-au adunat cei care știu să se îmbogățească”, a conchis Victor Rebengiuc.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri