VIDEO. Gest neaşteptat - Mihai Tudose scoate limba la Codrin Ştefănescu

Data actualizării: Data publicării:
tudose limba

Liderii PSD s-au întâlnit în această seară la un club din Bucureşti, pentru a-i sărbători în avans pe Niculae Bădălău și Liviu Dragnea, pe care-l mai cheamă și Nicolae.

Liviu Dragnea a venit la restaurant însoțit de prim-ministrul Mihai Tudose, care a făcut un gest extrem de neașteptat când s-a întâlnit cu secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu.

Premierul a scos limba la Codrin Ştefănescu, după ce a dat mâna cu el de „bun venit”.  ”Sunt glumele noastre. A venit cu domnul Dragnea și eu eram în direct prin telefon la Realitatea. E o chestie drăgălașă, una haioasă. Nu înțeleg de ce vă luați de asta”, a spus Ștefănescu la B1.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică seară, după o întâlnire a liderilor partidului cu preşedinţi de filiale, că PSD va organiza un miting împotriva statului paralel. El a precizat că luni va avea loc o discuţie şi cu ceilalţi lideri de filiale şi se va decide când va avea loc manifestaţia, care se va desfăşura simultan în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării.

De asemenea, Codrin Ştefănescu a respins speculaţiile conform cărora întâlnirea cu şefii de filiale ar fi avut ca temă îndepărtarea premierului Mihai Tudose sau pe cele referitoare la existenţa unor tabere în partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri