VIDEO. CEx-ul, convocat. Dragnea: Dacă suntem bărbați, discutăm bărbătește, eu nu pot să discut femeiește

Data actualizării: Data publicării:
dragnea rade

Liviu Dragnea a ajuns marți, în jurul orei 13.20, la sediul PSD, acolo unde ar fi aşteptat şi premierul Mihai Tudose pentru o discuţie „bărbătească”, după cum spunea acesta din urmă, luni seara, când a vorbit despre posibilitatea remanierii guvernamentale și chiar a demisiei, recunoscând totodată că trece printr-un moment mai tensionat în relația cu președintele PSD. Pe acest fond, joi vor avea loc două şedinţe importante, la PSD şi în coaliţie.

Liderul PSD a convocat, joi la ora 17.00, şedinţa Comitetului Executiv Naţional, iar cu o oră înainte va avea loc şedinţa coaliţiei. "Fiind vorba de intenţii de remaniere, acestea sunt forurile", a declarat, marţi, Liviu Dragnea.

Acesta a fost asaltat de întrebările jurnaliștilor, cu atât mai mult cu cât presa tocmai obținuse confirmare de la Cotroceni că premierul Tudose s-a întâlnit, marți, cu președintele Klaus Iohannis. Liderul PSD s-a străduit să arate că este destins și că privește lucrurile cu calm, a negat că ar exista o criză în PSD și chiar a părut să admită posibilitatea unor remanieri. Cât despre relația cu premierul Tudose, Liviu Dragnea a declarat că din punctul lui de vedere e „la fel ca la început” și că își dorește să continue cu acest guvern. Răspunsurile președintelui social-democrat au fost însă evazive și sub o aparentă destindere, părea să se simtă o crispare chiar dacă a încercat să glumească.  „Dacă suntem bărbați, discutăm tot timpul bărbătește, eu nu pot să discut femeiește”, a spus președintele Camerei Deputaților în replică la declarația premierului de luni seara, potrivit căreia va avea o discuție „bărbătească” cu Liviu Dragnea. „Pot să plec și din țară, dacă e cazul, dacă eu sunt cuiul lui Pepelea”, a mai declarat liderul PSD râzând, atunci când a fost întrebat dacă e dispus să-și dea demisia de la conducerea partidului. Apoi a intrat în sediul PSD.

Urmăriți dialogul cu jurnaliștii în materialul video de mai jos:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri