Primarul general vrea o „deszăpezire exemplară”

Data publicării:
DESZAPEZIRE BUCURESTI_gabriel dumitrascu

Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a anunțat astăzi măsurile care vor fi luate în București pentru ca la iarnă să fie o „deszăpezire exemplară”.

Primarul general a anunțat că vor fi făcute verificări inopinate, iar utilajele de deszăpezire vor purta însemnele sectorului și ale firmei de salubritate.

Ea a acuzat „slaba deszăpezire în spatele blocurilor, în cartierele îndepărtate și pe străduțele mai mici” din anii anteriori.

Vreau în acest an să avem o deszăpezire exemplară în Capitală, din toate punctele de vedere. Vreau ca orașul să arate unitar, să nu avem deszăpeziri doar în câteva sectoare, în special cele care au zone centrale, și cele care sunt mai la marginea capitalei să nu dea o atenție deosebită acestei acțiuni”, a precizat edilul.

Gabriela Firea a anunțat că pregătirile pentru deszăpeziri sunt acum în jur de 75%.

Am cerut ca toate utilajele să fie brand-uite, să poarte sigla Capitalei, sectorului unde acționează și firmei care le are în proprietate”, a mai spus primarul general, dând ca exemplu utilajele de deszăpezire care acționau și în Capitală și în județele apropiate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri