Reuters: Digi24, în topul încrederii

Data publicării:
sigla digi adevar

Digi24 este una dintre cele mai urmărite surse media din Romania. Oxford University şi Institutul Reuters au efectuat pentru prima dată un studiu asupra presei din România, iar televiziunea Digi24 şi site-ul digi24.ro sunt în topul încrederii publicului.

Platforma online a postului nostru este una dintre cele mai accesate surse de informaţie zilnică, ceea ce plasează site-ul nostru pe locul doi al clasamentului.

Postul Digi24 este apreciat referat de telespectatori pentru acurateţea ştirilor, pentru rapiditatea cu care le livrează, dar şi pentru opiniile puternice din cadrul emisiunilor informative şi al jurnalelor de ştiri.

Raluca Radu, profesor Facultatea de Jurnalism: În România, perioada este foarte interesantă deoarece în ianuarie-februarie au fost câteva evenimente de interes public major, iar oamenii au căutat în mod activ să fie informaţi, o informație relevantă actuală. Cel mai mare compliment pe care poţi să îl faci unei redacţii este să te duci atunci când ai nevoie de informaţie corectă, concretă, actuală şi cred că este un compliment foarte plăcut făcut Digi24, dacă el apare pe locul doi în online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri