Cazul Burnei | Noi acuzații din partea părinților

Data publicării:
copil

Apar informaţii noi în cazul medicului Gheorghe Burnei, cercetat în arest la domiciliu pentru luare de mită şi experimente neautorizate pe copii. Părinţii unui copil în vârstă de 11 ani susţin că băiatul ar fi fost la un pas să rămână fără un picior, după ce medicul i-a montat un dispozitiv improvizat din ciment şi sârmă.

Totul a început în 2013, când copilului i s-a făcut rău la şcoală. De la Spitalul Judeţean din Constanţa, a fost trimis la spitalul Marie Curie. Acolo a fost diagnosticat cu cancer osos. A ajuns în grija chirurgului Gheorghe Burnei, care i-ar fi montat la femur un dispozitiv creat de el.

După un an, acesta ar fi crăpat, existând pericolul să îi secţioneze piciorul. Părinţii spun că au dus copilul la o clinică din Italia, unde medicii i-au montat o proteză. Copilul s-a reîntors la şcoală, dar merge doar cu ajutorul cârjelor.

Fundaţia prin care Alexandru a ajuns la o clinică din Italia a trimis în ultimii 5 ani în străinătate peste 50 de copii care mai întâi au trecut prin mâinile chirurgului Burnei, susţine preşedinta fundaţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri