Spitalul Malaxa, contracte cu o firmă de bijuterii

Data publicării:
secureanu

Un nou scandal în care este implicat managerul Spitalului Malaxa, din Capitală.

Potrivit tolo.ro, unitatea sanitară ar fi plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii sub pretextul că aceasta va curăța instrumentarul de la Secţia Ginecologie-Sterilizare.

În realitate, banii erau folosiţi pentru plata unor cadouri către o femeie despre care se spune că ar fi iubita managerului.

Este vorba, în total, de zece contracte încheiate cu firma din Bucureşti, a cărei cifră de afaceri, din 2014 şi 2015, e dată de contractele cu unitatea sanitară. Şi asta deşi firma de bijuterii nu avea în domeniul de activitate curăţarea de instrumentar medical.

Tot jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat pe site-ul său că managerul spitalului Nicolae Malaxa din Capitală, Florin Secureanu, scotea bani din bugetul spitalului pe baza unor facturi fictive.

Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au intrat în posesia a două astfel de documente de prestări servicii, pe care figurează numele unităţii sanitare. Ambele facturi au fost eliberate la începutul acestui an şi sunt în valoare de 4.850, respectiv 9.500 de lei.

Facturi publicate de tolo.ro arată că „s-a ajuns până la a deconta înmormîntări ale rudelor unor cunoștințe din Primărie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri