Aglomerație în centrele comerciale din București

Data publicării:
aglomeratie craciun bucuresti

A fost o noapte agitată pentru cei care nu erau gata de întâlnirea cu Moş Crăciun de diseară. În marile oraşe oamenii au alergat de la mall la cofetărie după cozonaci. Bucureştenii au lăsat drumurile libere abia spre miezul nopţii. Cine s-a săturat de aglomeraţia din magazine, parcări şi de pe şosele a cedat şi a mers să se liniştească puţin la Târgul de Crăciun.

Parcările centrelor comerciale s-au golit abia după ora 22. Oamenii ieşeau din magazine cu braţele pline de sacoşe.

„Având în vedere că e perioada sărbătorilor este super aglomerat acum”, spune o tânără.

La hypermarketuri mulţi s-au plâns de înghesuială şi au cedat.

Cine a mai fost şi nehotărât ce să cumpere, a ajuns acasă pe la miezul nopţii. În jurul mall-urilor s-a circulat greu.

Aceasta a fost problema şi la ieşirile din Bucureşti.

Un km. Aceasta este distanţa pe care se întinde coada de maşini pe Bulevardul Vasile Milea. Şoferii merg bară la bară şi abia reuşesc să înainteze 10m în 5 minute. Foarte mulţi dintre ei nu mai au răbdare şi încalcă regulile de circulaţie mergând pe liniile de tramvai”, afirmă Mihaela Brazdeş, reporter Digi24.

Lume multă a fost şi la Târgul de Crăciun, dar aici îmbulzeala a fost parcă mai plăcută. Una e să stai la coadă la cozonaci, alta e să aştepţi să te caţeri în braţe la Moş Crăciun.

Unii părinţi şi-au adus pruncii de numai un an la întâlnirea cu Moş Crăciun. Fericiţi că îl văd, copiii nu au ridicat mari pretenţii.

Dar pentru ca dorinţele să se îndeplinească, toţi copiii trebuie să îl asculte pe Moş Crăciun.

„Să stea cuminţi, să se culce devreme. Să îmi lase o prăjiturică sub brad sau un pahar cu lapte şi să stea fără griji că eu împreună cu spiriduşii vom reuşi să aducem cadourile la timp tuturor copiilor”, afrimă Moș Crăciun prezent la Târgul de Crăciun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri