Aleșii Capitalei și-au votat acces gratuit la meciuri și alte evenimente

Data actualizării: Data publicării:
arena1

Consilierii de la Primăria Capitalei şi-au făcut singuri un cadou la final de an. De acum, aleşii vor vedea gratis meciurile, dar şi concertele de pe Arena Naţională.

Şi pentru a nu merge singuri la evenimente, consilierii îşi vor putea invita un apropiat. Şi asta pentru că cei 55 de consilieri vor avea la dispoziţie 110 bilete pentru fiecare eveniment.

Proiectul nu a fost pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General, dar a fost introdus pe parcurs. Din cei 42 de consilieri generali prezenţi în sală astăzi, doar 6 s-au abţinut de la vot şi niciunul nu a fost împotrivă.

Încă nu este clar în ce zonă a stadionului au rezervate bilete aleșii din București și nici dacă prețul acestora va fi suportat de bugetul Primăriei Generale, cu alte cuvinte, din buzunarul bucureștenilor.

Este important de știut dacă vor ocupa locuri la peluză, în tribuna I, 0 sau VIP, pentru că fiecare zonă implică alte costuri. Cert este că, în funcție de meci, costul unui bilet la VIP de exemplu, poate porni de la 400 de lei și poate ajunge până la aproape 1.000 de lei. Spectatorii din acest sector au la discreţie sucuri, vin, bere, fripturi de pui, de porc, somon, garnituri, salate și multe alte bunătăți.

Proiectul de hotărâre a fost propus de preşedintele de şedinţă, Marian Culea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri