Amendat în Timişoara, pentru că ar fi umblat beat cu căruţa...în Vaslui

Data publicării:
tanar timisoara

Caz incredibil în Timişoara. Un bărbat a primit acasă o amenda de 1.300 de lei pentru că ar fi condus băut o căruţă în satul Pădureni din judeţul Vaslui. Tânărul susţine, însă, că nu a călcat vreodată în localitatea vasluiană. El a contestat amenda trimisă prin poştă de Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Vaslui şi este hotărât să dea în judecată autorităţile.

„În fiecare zi am fost la lucru. Plec dimineaţa la 7:00 şi în jur de ora 5:00 ajung acasă, cam ăsta îmi este programul, nu aveam cum să lipsesc de acasă”. E argumentul tânărului din Timişoara, care s-a trezit acasă cu o amendă din partea poliţiştilor din Vaslui. Sancţiunea în valoare de 1.305 lei e pentru că, pe 30 martie, ar fi încălcat legea în timp ce conducea... o căruţă.

În acea amendă scria că am condus în stare de ebrietate, am avut o alcoolemie de 1, 41 în aerul expirat. Am sunat la Poliţia din Huşi, din Vaslui, am vorbit cu dânşii, nu mi-au dat foarte multe informaţii. Am vrut să vorbesc cu poliţistul care mi-a întocmit dosarul penal, dânsul nu a vrut să vorbească cu mine”, a povestit la Digi24 Ionuț Marius Oprea.

Surprinzător e că, deşi bărbatul spune că nici măcar n-a ajuns vreodată în Vaslui...toate datele sunt corecte, CNP-ul, data naşterii, seria de pe buletin, spune tânărul. „Semnătura nu apare, pentru că spune că nu recunosc, nu am vrut să semnez”, explică Ionuț Marius Oprea.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vaslui au demarat verificări, ca urmare a unei sesizări primite din partea unui bărbat din judeţul Timiş, care a fost sancţionat contravenţional pe raza judeţului nostru. De asemenea, plângerea a fost înaintată şi către judecătoria Huşi pentru competenţe în soluţionare”, a declarat pentru Digi24 Iulian Petre, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tânărul care susţine că a fost amendat pe nedrept spune că e decis să dea în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Vaslui, dacă amenda nu va fi anulată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri