Asfaltul de pe un drum județean s-a „topit” într-un an

Data publicării:
asfalt bun

Un drum din Olt, asfaltat anul trecut înainte de alegerile locale, este acum pe jumătate de pământ, adică exact la fel cum era și înainte de reabilitare. Culmea e că autorităţile judeţene nu mai ştiu nici cine a reparat şoseaua, nici cât a costat lucrarea, dar susţin că este în garanţie şi că în cel mult 2 săptămâni va fi refăcută.

La începutul lui iunie 2016, utilajele au venit la marginea comunei Cezieni, județul Olt pentru a începe marea a asfaltare. Cei doi kilometri dintre localitate şi oraşul Caracal au fost gata în 2 zile, exact înainte de alegeri. Acum însă, jumătate din această porţiune arată de parcă nu ar fi fost asflatată niciodată Iar din celaltă jumătate, bucăţi mari din asfalt se desprind chiar şI cu mâna.

Șofer: „Dezastru. Dezastru. 3,5 centimetri, 4 centimetri. Eu am mai atras atenţia şi anul trecut pentru că s-au cheltuit nişte bani inutil, exact cu o zi înainte de alegeri, sâmbăta.”

Șofer: „Uitaţi-vă la grosimea lui. Cât asfalt e băgat nu are mai mult de cinci centimetri. Mie mi se pare că nu e normal, nu a fost făcut cum trebuie de efectiv a ajuns la pământ. Da, da, aşa e."

Pănă şi reprezentanţii primăriei susţin că lucrarea a fost făcută de mântuială.

Ion Prodan, consilier local: „Le-am și zis, eu fac naveta zilnic. Domnilor dragă, băgaţi domne ceva, să vedeţi cum este mai încolo. Păi dacă nu a pus ce trebuia. Au pus uzura asta pe deasupra.”

Conducerea CJ Olt, administratorul drumului, susţine că nu mai ştie cine a efectuat lucrarea şi nici cât a costat, deşi acum o săptămînă a fost în vizită acolo.

Marius Oprescu, preşedinte CJ Olt: „Bineînţeles că constructorul este de vină, noi am făcut... este în garanţie drumul în acest moment. Şi va trebui să-l repare.

-Cât a costat?

-Este o lucrare pe întreţinere nu ştiu pe dinafară.

-Cine a făcut drumul?

-Nici asta nu ştiu pe dinafară.”

Preşedintele CJ Olt promite însă că drumul va fi asfaltat din nou în următoarele două săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri