Banca de jucării. Afacerea inedită care economisește banii părinților

Data publicării:
banca jucarii inchiriat

O idee de afacere inedită îi bucură pe copiii din Constanţa. Un tânăr s-a gândit că îi poate împăca atât pe cei mici, cât şi pe părinţi dacă le închiriază jucării şi costume pentru petrecerile copiilor. Conceptul a prins rapid, mai ales că, fără excepţie, jucăriile pentru care părinţii plătesc bani buni ajung să fie uitate în sertare foarte repede. Tânărul a deschis afacerea de doar două zile și deja zeci de clienţi i-au trecut pragul.

Răzvan Anisie este consilier tehnic la o firmă din Constanţa. S-a gândit că poate să dezvolte o afacere şi a apărut ideea unui magazin de închiriat jucării şi costume pentru petrecerile copiilor.

În magazinele de profil sunt foarte scumpe, iar părinţii fac eforturi ca să le cumpere, să le ia jucăriile şi m-am gândit ca să fac această mică afacere, să le închiriez, pentru că este mult mai ieftin”, spune Răzvan Anisie.

Dacă totul va merge la fel bine, Răzvan se gândeşte serios să renunţe locul de muncă şi să-şi dezvolte magazinul. Investiţia a fost minimă, spune el, 3.000 de euro. Clienţii sunt tot mai mulţi.

Neli Antemir caută jucării pentru nepoata ei în vârstă de numai cinci luni.

Am zis că este destul de ok acest magazin ca să procur de aici nişte jucării, ea crescând”, spune ea.

„Este mult mai avantajos aşa, pentru că n-am ce face cu el după. Este vorba despre o petrecere tematică. Îl folosim atunci şi apoi ar sta în dulap”, spune o altă clientă.

Andreea Marciuc are 21 de ani şi este interesată de un joc pentru a-şi petrece serile alături de prietenii ei. Ideea unui astfel de magazin o încântă.

„Cu siguranţă nu le voi folosi de fiecare dată, nu mă voi juca de fiecare dată. Aşa, aş putea să închiriez o săptămână, două anumit joc, iar următoare săptămână aş putea să închiriez alte jocuri de diferite activităţi”, spune Andreea Marciuc, clientă.

Toate jucăriile din magazin se închiriază pe minimum o săptămână. Preţurile sunt cuprinse între 10 le pe sptămână şi 35 de lei pe săptămână”, spune Sabina-Laura Stanca, vânzător.

Toate jucăriile sau costumele închiriate sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri