Bugetarii care și-au petrecut sâmbăta la muncă

Data actualizării: Data publicării:
ghiseu evidenta populatiei

Astăzi a fost zi normală de muncă pentru bugetarii din mai multe oraşe. Funcţionarii au fost nevoiţi să recupereze ziua pe care au avut-o liberă de Sfântă Maria. Cele câteva ore de muncă nu au fost, însă, prea aglomerate la ghişeele instituţiilor publice.

La Iaşi, angajaţii Direcţiei de Evidenţa Populaţiei au avut program normal, dar foarte puţini oameni au venit la ghişeu. Cei care au venit, însă, au fost bucuroşi că nu au pierdut mult timp la rând.

„Ar fi super să fie deschis și sâmbătă. De luni până vineri e foarte aglomerat, oamenii mai și muncesc, nu pot să ajungă până vineri”, spune o femeie.

„Noi am mai lucrat sâmbăta, tot recuperări, şi activitatea era spre zero. Dar spre surprinderea noastră, de exemplu la serviciul de evidenţă la prima oră au fost aproximativ 40 de persoane care au depus dosare”, spune Renata Marin, şefa Direcţiei Locale de Evidenţă a Populaţiei Iaşi.

Şi bugetarii de la finanţele locale au fost la muncă, dar au avut şi mai puţin de lucru decât colegii de la Evidenţa populaţiei.

„Vreo zece maxim, foarte puțini. Cine mai este aşa, cu vreo urgenţă, dar nu prea”, spune un angajat.

În schimb, la Registrul Auto din Craiova, zeci de şoferi au venit de la ora 8 şi şi-au aşteptat rândul să intre cu maşinile la verificat.

La RAR Craiova a fost o zi aproape normală de muncă. Angajaţii au stat 6 ore la serviciu pentru a recupera liberul acordat de stat”, relatează Sidonia Ghindeanu, reporter Digi24.

Aveam programare, dar nu ştiam că o sa cadă sâmbătă”, spune un bărbat.

Program normal de lucru a fost şi la Registrul Auto Român în Capitală, unde zeci de şoferi au venit cu maşinile pentru verificare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri