C. T. Popescu explică diferenţa dintre homosexuali şi "fătălăi"

Data actualizării: Data publicării:
Gay marriage

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză a votului deputaţilor privind redefinirea familiei. „Asta e diferenţa dintre Paris şi Micul Paris. E vorba de discriminare sexuală”, a conchis jurnalistul.

„Aş fi curios un lucru. Câţi dintre semnatarii Coaliţiei pentru familie sunt femei, şi câţi bărbaţi. Fac o predicţie. În mod normal, având în vedere legile numerelor mari, avem 3 milioane, ar trebui să avem procente apropiate. După părerea mea, nu sunt. Cred că sunt sensibil mai mulţi bărbaţi decât femei care au această preocupare pentru familia tradiţională. Asta vine din virilism, sexism, din considerentele homosexualului, mulţi dintre cei care au semnat acolo nici nu ştiu ce e aia. Mulţi cred că homo vine de la om, care nu poate însemna decât bărbat, pentru că femeia nu e om. Sunt zone întregi din România, în care femeia nu e om. Sunt din Mehedinţi. În Oltenia mea strămoşească acolo, pe drum, vine un om, şi în spate o femeie, a lui. Ăla e om, ea e femeie.

Homosexualitate îi duce imediat pe foarte mulţi conaţionali masculi cu gândul că e vorba de amor între bărbaţi. Nu s-au gândit că înseamnă acelaşi, în greceşte e prefixul pentru acelaşi sex. Dar nu-i preocupă. Ei ştiu asta: homosexualul e un fătălău. Nu e bărbat. În vreme ce noi, heterosexualii, altă perceptie. Ar fi interesant de întrebat şi ce înseamnă heterosexual. Cei mai mulţi ar spune că se culcă şi cu bărbaţi, şi cu femei. Înseamnă sexe diferite.

Acest strat de subconştient şi conştient a fost cel care a rodit acum şi a dat majoritatea celor 3 milioane de semnături. Adică să respingem împuţinarea şi ticăloşirea naţiei, pentru că asta se întâmplă din cauza fătălăilor. Lesbienele nu sunt atât de prezente în operaţia de blam mental aruncată în special de bărbaţi. Ţinta principală sunt bărbaţii.

Pe acest fond care e iraţional, homofobia, ca şi naţionalismul sunt forme ale iraţionalului. Înseamnă să nu vrei să gândeşti. Niciunul dintre acei oameni care au semnat nu gândesc. Îşi înlocuiesc creierul cu date prefabricate, aşa e datina, aşa erau strămoşii.

Brusc, asta a devenit ciuma României, flagelul. Acest demers e de natură morală. Nu faptul că parlamentul României şi partidele care sunt pline de corupţi, hoţi, corupţi până în măduvă, fonfii, găgăuţii, guşaţii, flecarii, ticăloşii, mincinoşii. E o menajerie înspăimântătoare acolo.

Asta e diferenţa dintre Paris şi Micul Paris. E vorba de discriminare sexuală”, a precizat Cristian Tudopr Popescu.

Camera Deputaţilor a adoptat marţi, cu 232 voturi „pentru”, 22 de voturi ”împotrivă” şi 13 abţineri, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei pe tema definiţiei familiei, astfel că, potrivit propunerii de modificare, alineatul 1 al articolului 48 din Constituţie urmează să aibă următoarea formă: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Coaliţia pentru Familie a strâns 3 milioane de semnături, pe care le-a depus la Senat alături de o propunere de revizuire a Constituţiei privind definiţia familiei prin care se cere modificarea articolul 48, alineatul 1, care se referă la definiţia familiei. În actuala formă, acesta prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi”, însă semnatarii iniţiativei vor ca definiţia să fie schimbată pentru a bloca orice posibilitate a legiferării căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

Astfel, iniţiativa prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie".

Potrivit articolului 151 al legii fundamentale, proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat cu o majoritate de cel puţin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere. Dacă prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, hotărăsc cu votul a cel puţin trei pătrimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.

Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri