Castelul Corvinilor, decor pentru filmele cu vampiri

Data publicării:
castelul corvinilor

Vampirii au cucerit Castelul Corvinilor. Vorbim despre un film realizat de un renumit regizor din Japonia, care a descoperit la noi locurile perfecte pentru ca scenariul să prindă viaţă. A mai filmat la Cluj-Napoca şi în Turda, pentru povestea vampirilor din Ţara Soarelui Răsare, care se întâlnesc cu cei de la noi.

Castelul Corvinilor e decorul perfect pentru un film cu vampiri, spun cineaştii care lucrează la producţia japoneză.

Este un film horror, fantasy, cu vampiri, care are loc parţial în Transilvania unde se şi filmează. Filmul este destinat exclusiv pieţei japoneze”, spune Bogdan Crăciun, producător.

Au putut totuşi să-şi facă o idee turiştii care au vizitat zilele acestea castelul. În preţul biletului a fost inclusă şi o vizită pe platourile pe filmare.

Iată ce părere au turiștii:

O experienţă interesantă, deosebit. Am prins şi filmările, am fost foarte încântaţi să vedem.”

„E o situaţie mai specială, ne-a făcut plăcere să fim aici tocmai acum.”

Castelul Corvinilor e tot mai căutat de oameni de film din toată lumea. Pe lângă decorul ofertant, edificiul mai are un avantaj - o oră de filmare costă doar 3.000 de lei.

Anul trecut, o prestigioasă casă de producţie din India a filmat la castel, anul acesta case de producţie şi televizuni din Marea Britanie şi Statele Unite au filmat fie reclame, fie filme artistice”, afirmă Costin Tinca, manager Castelul Corvinilor.

Castelul Corvinilor este considerat cel mai bine conservat monument medieval din sud estul Europei. De la începutul anului şi până acum, castelul a fost vizitat de aproape 300 de mii de turişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri