Cât costă o zi de plajă la Mamaia

Data publicării:
plaja

Distracţie pentru toţi! Mii de turişti dornici să petreacă în staţiunile de lux de la mare vin în cursul săptămânii, când preţurile sunt mai accesibile. Dacă în weekend, de pildă, închirierea unui baldachin, la Mamaia costă 80 de lei, de luni până vineri, preţul este la jumătate.

Familiile cu copii preferă să vină la mare în timpul săptămânii, când e mai linişte, iar preţurile sunt mai mici, unele chiar la jumătate faţă de cele din weekend. În plus, mâncarea e ieftină şi la orice colţ de stradă.

Bugetul pentru o zi, de familie, nu depăşeşte o sută de lei, dar distracţia şi confortul sunt la maximum.

Am venit cu totul la hotel, cu mâncare, e bun, mâncarea am văzut că e bună, meniul e bun. Da, e mai rentabil,” spune un turist.

De obicei mâncăm la terase, chiar pe faleză, cam un milion, un milion jumate,” adaugă altul.

În nordul Staţiunii Mamaia, preţurile sunt, în cursul săptămânii, de două ori mai mici decât în weekend. Mulţi profită să se relaxeze în baldachin şi să se bronzeze pe şezlong.

Pe plajele din nordul stațiunii Mamaia un balansoar pentru două persoane costă 40 de lei în timpul săptămânii şi 80 de lei în weekend.

Oriunde ar fi, turiştii preferă să mănânce la tavă împinsă şi să bea bere cu halba.

Turiştii caută mâncarea gătită, începând de la ciorbe, avem o gamă largă, ciorbă de văcuță, perișoare, burtă, pește, felul doi mâncare gătită sărmălute, fasole, tochitură. O ciorbă e 7 lei, cu carne, iar felul doi de la 10 lei ajunge la 12 lei,” spune Paraschiva Popa, administratorul unei terase.

De preferat ce să bea? Bere, cât mai multă bere la halbă, la dozator,” spune Răzvan Chiţan - administratorul unei plaje.

Dulciurile sunt şi ele la tot pasul. O îngheţată costă 4 lei, iar o porţie de gogoşi - 12 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri