Ce spune poliția despre cazul femeii bătute cu brutalitate în spălătorie

Data publicării:
masina de politie_fb

Anne-Marie Ciolca, purtător de cuvânt la IPJ Ilfov, a declarat duminică la Digi24 că incidentul cu femeia bătută în spălătorie de către iubitul și partenerul de afaceri a avut loc pe 10 noiembrie, în localitatea Domnești. Ea a mai spus că victima nu a depus plângere până în prezent pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, dar că a cerut și a obținut la scurt timp un ordin de protecție. Ea a povestit însă pentru Digi24 că iubitul ei l-a încălcat de trei ori.

„La 10 noiembrie, în jurul orelor 2:23, colegii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați prin 112 de o persoană vătămată cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc a agresat-o fizic când se afla într-o curățătorie de haine din comuna Domnești. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului. Au încheiat un proces verbal, sesizându-se din oficiu și întocmind dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Până în prezent, persoana vătămată nu a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii investigate, având la dispoziție termenul legal de trei luni. Ulterior, persoana vătămată s-a adresat Judecătoriei Cornetu, în vederea unui ordin de restricție, instanța emițând la 13 noiembrie un astfel de ordin.
Întrucât persoana față de care s-a emis ordin de protecție nu ar fi respectat dispoziția instanței, persoana vătămată a sesizat parchetul prin poștă electronică, întocmindu-se alt dosar pentru nerespectarea ordinului judecătoresc.

În ambele cauze penale se fac cercetări pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept, urmând ca în raport cu probele administrate să se formuleze propunerile legale. Sunt toate informațiile pe care le-am obținut până în prezent.

Persoana vătămată, în primul dosar, nu a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii investigate. Întrucât persoana față de care s-a emis ordin de protecție nu ar fi respectat dispozițiile, persoana vătămată a sesizat parchetul. Informațiile respective le puteți obtine de la parchet, deși dosarul a fost înaintat către polițiștii din Ilfov în urmă cu două zile. Urmează în ambele cauze să se efectueze cercetări, ca să stabilim situația de fapt și de drept, și în raport cu probele respective administrate să se formuleze propunerile legale.”

Mărturia femeii bătute în spălătorie: „Am amenințări de la el, scrise înainte de incident, că îmi aruncă cu acid, mă omoară”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri