Coadă în frig pentru banii de la alegeri

Data actualizării: Data publicării:
coada bani alegeri

Membrii birourilor de votare din Sectorul 5 al Capitalei care au mers să-şi încaseze banii pentru activitatea din ziua alegerilor au stat la coadă, câteva ore, în frig şi lapoviţă. Abia după ce oamenii au protestat, conducerea primăriei le-a permis să intre în clădirer şi să aştepte pe hol să fie plătiţi.

Afară, aproape 100 de oameni. Înauntru, alte câteva zeci. Cu toţii au aşteptat ore în şir să-şi primească banii cuveniţi pentru munca depusă în secţiile de votare din Sectorul 5.

Supăraţi că sunt ţinuţi în lapoviţă şi frig oamenii s-au revoltat. Au fost chemaţi poliţiştii locali iar spiritele s-au încins şi mai mult.

Dan Vârlan, directorul Poliţiei Locale a Sectorului 5: „Nu au fost probleme deosebite. A fost destul de dificil să fie, în acel moment, cu toţii adăpostiţi în holul Primăriei.”

Primarul a decis pân la urmă ca oameni să-şi aştepte banii pe holul institutiei. Foştii preşedinţi de secţii şi membrii secţiilor de votare au avut de încasat între 100 şi 640 de lei, în funcţie de rolul avut la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri