De ce PSD are legitimitatea absolută

Data publicării:
oana pellea

Oana Pellea a declarat că Partidul Social-Democrat are legitimitate absolută pentru a guverna România în condițiile în care a câștigat alegerile detașat. Totuși, actrița atrage atenția că absenteismul de la vot este o problemă în țara noastră și a explicat că protestele din această iarnă au fost un semn de sănătate al societății românești. 

Ce m-a durut pe mine cel mai tare a fost absenteismul de la vot. Acest partid a câștigat alegerile. Masiv pe prezența respectivă. Are legitimitatea absolută. Că societatea civilă dă semne în clipa în care se fac legi peste noapte, e un semn de sănătate al acestei societăți. Câți am fost? 600.000. E puțin, după părerea mea e puțin. Oamenii ar trebui să reacționeze mai vivace, mai viu, mai pe față, cu curaj”, a spus actrița la emisiunea „În fața ta”.

PSD a câștigat alegerile parlamentare din 2016 cu un scor mai mult decât dublu față de PNL. Acest rezultat a venit pe fondul unei prezențe scăzute la vot: doar 39,49% dintre alegători s-au prezentat la urne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri