DIGIPEDIA. Industria farmaceutică, ineficiență și manipulare

Data publicării:
medicamente 2 - GettyImages - 24 august 15

După cum veţi vedea în filmul nostru, nici măcar nu vinde, ci vâră pe gâtul pacienţilor produse pe care ei nici măcar nu trebuie să le plătească. Medicamente care, în unele cazuri, îi duc la moarte.

Să spunem că este o problemă internaţională a autorităţilor care sunt complet nepregătite în faţa puterii şi ingeniozităţii malefice a industriei farmaceutice.

Despre România acum. Încheiem o săptămână importantă pentru că, datorită procurorilor, am făcut saltul de la zvonuri la informaţii. O anchetă uriaşă a fost pornită de DNA împotriva a 77 de oncologi care, sub pretextul unui congres, au fost în vacanţă în India pe banii producătorilor de medicamente. De ce credeţi? A doua anchetă este şi mai gravă: 50 de medici au testat medicamente pe pacienţi fără să le spună, darmite să le ceară acordul în scris!

Înapoi la filmul nostru, care ne duce în Austria. Medicii de acolo au obiceiuri cam ca pe la noi. Şi ceva în plus. De exemplu, medicul îţi poate recomanda un medicament nou, nouţ, mult mai bine tolerat de organism şi, surpriză, prima cutie este gratis. 

Urmăriți filmul documentar pe Digi24 HD. Online îl puteţi viziona numai LIVE, pe http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24sâmbătă, de la ora 21:00, iar duminică, în reluare, de la ora 2:00.

Vizionare plăcută!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri