Elevă agresată de bibliotecara școlii

Data publicării:
fetita

Fetiţa de 8 ani, elevă în clasa a doua la Şcoala Generală Nr. 16 din Constanţa, a fost agresată de bibliotecara şcolii în urmă cu câteva zile. Asta susţine mama fetei. Incidentul ar fi avut loc chiar în clasă, sub ochii celorlalţi colegi. Copiii rămăseseră sub supravegherea bibliotecarei, după ce învăţătoarea lor a fost chemată de urgenţă acasă. La un moment dat, eleva a fost jignită de un coleg şi a luat o mătură în mână. Femeia a intervenit atunci între cei doi copii şi ar fi agresat-o pe fetiţa de 8 ani.

Seigean Osman, mama fetei: „A bruscat-o, da pentru că atunci când a vrut să o tragă ea probabil a vrut să fugă. Când a tras-o de geantă a şi zgâriat-o pe spate. se vedeau urmele foarte bine. Doamna spune că nu e adevărat. Nu recunoaşte”.

Denis Ciorobaru, directorul şcolii: „A existat o mică dezordine la clasă şi pe care a încercat să o rezolve. Atât. Adică un copil care vroia să părăsească clasa l-a luat şi l-a dus înapoi în bancă, o altă fetiţă care supărată pe un coleg, fetiţa în cauză luase o mătură şi a încercat să rezolve problema. Dacă doamna bibliotecară a folosit sau nu violenţa, asta nu ştiu. Mi-a spus că nu”.

Bibliotecara neagă incidentul, însă nu în totalitate.

Reporter: E posibil când aţi pus mâna pe ea să o fi zgâriat?

Bibliotecara: Posibil, nu ştiu nimic. Dar staţi puţin, nu e vorba doar de zgâriat. E posibil să o fi înţepat.

Părinţii elevei agresate au depus plângere la poliţie.

Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa: „Poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către mama unei eleve cu privire la faptul că aceasta ar fi fost agresată de către un cadru didactic. Poliţiştii au demarat o serie de verificări pentru a stabili veridicitatea celor reclamate şi împrejurările în care ar fi fost comisă fapta”.

În paralel, o anchetă a fost deschisă şi în şcoală pentru a se stabili dacă femeia este sau nu vinovată.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri