Firea: Nu credeți informațiile toxice de pe WhatsApp și Facebook!

Data actualizării: Data publicării:
firea cu ochelari_fb

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le transmite bucureștenilor să nu creadă informațiile false și „toxice” care au apărut în ultimele ore pe rețelele de socializare și care avertizau că furtuna din această seară va fi mult mai gravă decât s-a anunțat.

în ultimele ore s-a propagat în rețelele sociale, WhatsApp și what şi SMS un mesaj care transmite informații false, toxice, potrivit cărora eu sau instituția Primăriei Generale tăinuim informații foarte utile bucureștenilor în sensul în care fenomenele meteo din această seară ar fi mult mai grave decât s-a anunţat în această dimineață. Îi rog pe bucureșteni să citească şi să se informeze din surse oficiale și să nu dea crezare acestor mesaje toxice”, a spus Gabriela Firea.

E un fapt foarte grav şi voi face plângere penală impotriva celor care au raspândit aceste informații false. Codul penal are un articol clar - raspândirea de informații false, care din nefericire pot aduce haos, panică în rândul cetățenilor din București”, a adăugat primarul.

Gabriela Firea a spus că sunt așteptate rafale de vânt cu viteze de 55 - 65 kilometri pe oră, în condițiile în care, în timpul furtunii devastatoare de duminică, viteza vântului a ajuns la 100 de kilometri pe oră în Timișoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri