În acest weekend aveţi șansa să câştigați o casă

Data actualizării: Data publicării:
bucuresti

Ansambluri rezidenţiale verzi, blocuri cu vedere la parc sau cu magazine şi restaurante la parter. Sunt cele mai noi oferte ale dezvoltatorilor la târgul imobiliar din Capitală. Vizitatorii pot câştiga, la tombolă, o locuinţă.

În gona după clienţi, dezvoltatorii au început să ridice mini-oraşe pentru cei care îşi caută locuinţe, cu numeroase facilităţi. Spre exemplu, un dezvoltator a construit un parc, grădiniţe, magazine. În plus, pentru a diminua costul întreţinerii, pe acoperişurile celor 15 blocuri din ansamblu au fost montate panouri fotovoltaice.

Adrian Rus, reprezentant dezvoltator imobiliar: „Fiecare dintre ele are amplasate pe terasa 120 de panouri solare. În total sunt 1.800, ele captează energia solară. O transformă în energie electrică pentru alimentarea tuturor spațiilor comune. Și aici vorbim de iluminatul parcului, apoi a funcționării liftului și a sopatiilor comune aferente acestor blocuri.”

Preţul unei garsoniere de 36 de metri pătraţi este 34.000 de euro. În timp ce locuinţele cu trei camere costă 86.000 de euro.

De altfel, calitatea vieţii este un aspect de care tot mai mulţi dezvoltatori încep să ţină cont atunci când decid să ridice un complex de blocuri.

Daniel Tudor, reprezentant dezvoltator imobiliar: „Avem o zonă pietonală foarte mare, cu spații verzi, bănci, cu loc pentru socializare, zone comerciale. Avem locuri de parcare inclus în prețul apartamentului.”

Blocuri se construiesc şi în apropierea sediilor de multinaţionale, din zona de Nord a Bucureştiului. Dar pe suprafeţe mai restrânse.

Nicuşor Milita, dezvoltator imobiliar: „Conceptul de blocuri mici, cu puțini locuitori, primul bloc are 16 apartamente. Blocurile de tip B din faza a doua vor avea câte 37 apartamente de două, trei, patru camere și duplexuri. Am mers pe suprafețe medii care să fie împărțite foarte bine, utilitar, să aibă spații de depozitare bune, să avem finizaje de cea mai bună calitate.”

În acest caz, preţul unui apartament cu 2 camere începe de la 152.000 de euro. Toţi vizitatorii prezenţi la târgul imobiliar din Capitală vor primi o cheie ce poate fi încercată pe o uşă expusă aici. Posesorul cheii care va deschide această uşă va primi un apartament cu două camere, în valoare de 45.000 de euro. Târgul va fi deschis şi duminică, până la ora 18.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri