Locuitorii din Alexandria vor asculta muzică pe străzi

Data publicării:
oameni alexandria

Disco, muzică ambientală, operă sau manele? Este noua dilemă a locuitorilor din Alexandria după ce primăria a amplasat 70 de boxe în copaci şi pe stâlpi, ca să-i relaxeze pe locuitori. Edilul şef al oraşului se impune: fără manele, cel mai probabil muzică ambientală.

Muzica îmi place, dar nu mereu. Acum că sunt bolnav nu-mi place”, spsune un localnic.

Fie că le place sau nu muzica, locuitorii din Alexandria nu au ce face. Pe aleile parcurilor şi pe străzile centrale din oraş răsună muzică de dimineaţă până seara.

Aproximativ 70 de boxe au fost agăţate în copaci şi pe stâlpi şi deocamdată oamenii ascultă programele unui post de radio. Doar că ce aud oamenii în boxe nu e deloc pe placul lor şi fiecare ar vrea altceva.

„Florim Salam, Copilu de Aur, Biju, d'astea”, cere un tânăr.

„Manelele au şi ele rostul lor, sunt mai dinamice, nu cred că ar întruni un grad ridicat de satisfacţie din partea cetăţenilor municipiului”, declară Victor Drăguşin, primarul Municipiului Alexandria.

Aşa că în oraş s-a lansat o dezbatere în toată regula.

„Ce cântă manelişti... se exprimă din viaţa de zi cu zi, care se întâmplă la noi oamenii. Asta-mi place, vorbele lor, nu neapărat muzica”, spune un localnic.

„Muzică uşoară, poate să fie şi operetă”, dorește un altul.

Zeci de solicitări au ajuns pe masa primarului.

„Cei mai mulţi şi-au dorit muzică de relaxare, muzică cu caracter ambiental, să te facă să te simţi bine”, mai spune Victor Drăguşin.

„Muzică multă populară. Asta mă interesează foarte mult”, afirmă un alt localnic.

Edilul şef a decis însă că de acum înainte în boxe se va auzi muzică ambientală. Sistemul va fi extins anul acesta şi în noul parc pe care primăria îl amenajează pe o suprafaţă de 14 hectare.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri