Meciul România – Polonia | Ce zone trebuie evitate în București

Data actualizării: Data publicării:
politisti, masina de politie_fb politia romana (1)

Pentru buna desfășurare a meciului România-Polonia, Poliția Română a impus restricții de circulație care intră în vigoare de la ora 17.00.

Pentru a ajunge la Arena Națională, suporterii polonezi se vor deplasa cu autobuze puse la dispoziție de primăria Capitalei. Din Centrul Vechi ei vor pleca pe blvd. Unirii, până la Piața Alba Iulia, după care pe bld. Decebal, vor ajunge în zona Piața Muncii, iar de aici traseul lor va continua pe Șoseaua Mihai Bravu și mai departe de str. Maior Ion Coravu, până în apropiere de str. Tony Bulandra. Aici vor coborî din autocare și vor merge, sub stricta supraveghere a jandarmilor, spre stadion.

Începând cu ora 17.00, vor fi închise străzile Maior Ion Coravu, Vatra Luminoasă, Tony Bulandra, bld. Pierre de Coubertin. Pe aici nu se va putea circula cu mașina de la ora 17.00 până după sfârșitul partidei.

În apropierea orei 21.45, polițiștii vor închide și o bucată din blvd. Basarabia.

De asemenea, circulația va fi restricționată și pe străzile adiacente, străzile care duc către str. Vatra Luminoasă, sau Maior Coravu.

Suporterii români vor avea două căi de acces către stadion: intrarea de pe Pierre de Coubertin și de pe blvd. Basarabia.

Meciul România-Polonia va avea loc de la ora 21:45, pe Arena Națională, în grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Astăzi, în aceeași grupă se mai dispută partidele Armenia - Muntenegru (ora 19:00) și Danemarca – Kazahstan (ora 21:45).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri