Muncitori monitorizaţi video de către directorul companiei

Data publicării:
muncitor

Autorităţile din Brăila sunt cu ochii pe muncitorii care stau degeaba în loc să muncească atunci când sunt chemaţi să intervină la avarii. Conducerea societăţii de apă şi canalizare a montat camere de supraveghere pe mai multe utilaje, iar monitorizarea este făcută chiar de către directorul companiei.

Muncitorii de la societatea de apă şi canalizare din Brăila sunt umăriţi pas cu pas de şeful lor atunci când merg la intervenţii.

Angajat: „Unora nu le convine... Pentru ce? Dar ce, noi nu ne facem treaba şi fără să se vadă? Banii ăia puteau fi folosiţi în altă parte.”

Angajat: „Și cu camere şi fără camere noi tot aşa ne facem treaba.”

Împărtiţe sunt şi părerile localnicilor.

Localnic: “Mi se pare normal să fie supravegheaţi, să muncească mai bine, mai cu responsabilitate. Nu mi se pare corect, eu aşa zic, e mai bine să monitorizeze pe altcineva, pe cine crede ei, mai din ăştia mai cu funcţie, nu pă muncitor.”

Introdus de o lună şi jumătate, sistemul de monitorizare are deja rezultate, spune directorul societăţii.

Silviu Sin, director Compania CUP Brăila: „Îîn momentul când eu constat că sunt probleme, telefonic imediat se ia legătura cu ei şi se precizeează nişte lucruri astfel încât procedura de lucru să reintre în normal.”

Compania de Utilităţi Publice Brăila are 62 de utilaje şi pe toate vor fi montate camere de supraveghere pentru monitorizarea activităţii din teren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri