Noi detalii de la concertul Carla's Dreams. Relatarea unui martor

Data publicării:
oameni

Primarul orașului spune că cei de la centrul comercial care au organizat evenimentul trebuiau să ceară autorizaţie pentru asta, dar nu au făcut-o. De altfel, concertul trebuia să aibă loc inițial în parcarea mall-ului, însă deocamdată nu cunoaște motivul pentru care spectacolul a fost mutat în interiorul spațiului comercial.

O anchetă este acum în plină desfăşurare, mai ales că şi artiştii au depus plângere la poliţie împotriva organizatorilor. Oamenii legii ar putea audia şi spectatorii, ca să afle în ce condiţii au asistat la concert.

Iată mărturia unui spectator pentru Digi24: „Abia se putea respira. O grămadă de oameni. Când am vrut să ies mi-a luat aproape 10 minute. Era o grămadă de oameni. Peste 2000. Nu se putea respira deloc. Era o căldură imensă.”

Angajat al mall-ului: „Nu s-a putut vedea nimic. Nu se mai putea ieşi din nicio parte. Era blocat tot. Era prea multă lume. Dacă aici e spaţiu de 300 de oameni şi au fost 3.000. Vă daţi seama. Au fost prea mulţi. Aseară dacă veneaţi... Dar nu puteaţi intra. Erau până la scări. Nu puteaţi să ajungeţi.”

Pe același subiect

Carla's Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamţ, după ce mai multor persoane li s-a făcut rău

Carla's Dreams a oprit concertul la solicitarea comandantului echipajului de pompieri

VIDEO. Momentul în care Carla's Dreams a întrerupt concertul de la Piatra Neamţ

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri