Pericol în parcul de distracții. Un copil a căzut după ce coarda unei trambuline s-a rupt

Data publicării:
trambuline

Un copil de 5 ani a trecut printr-o spaimă teribilă după ce coarda unei trambuline s-a rupt. S-a întâmplat în Mamaia, dar din fericire copilul a căzut pe o saltea de protecţie. Inspectorii OPC au descoperit, apoi, că proprietarul nu avea aviz de funcţionare.

La o verificare atentă, trambulinele la care se închesuie mereu copiii ascund nereguli grave. Lipsesc arcuri, plasele de protecţie sunt rupte, iar corzile elastice sunt atât de degradate, încât se pot rupe în orice moment. Asta i s-a întâmplat unui copil de 5 ani care a căzut după ce corzile au plesnit. A scăpat nevătămat, dar foarte speriat.

„Corzile s-au rupt nu ştim care parte a corzilor elastice proiectând copilul la o înălţime destul de mare pentru vârsta şi dimensiunea lui, şansa lui a fost că a căzut mai aproape de salteaua de lângă decât pe nisip sau între saltele”, spune Horia Constantinescu, director adjunct CJPC Constanţa.

Proprietarul spaţiului de joacă recunoaşte senin că trambulinele sunt rupte. Vede şi gunoaiele de sub plase şi din jurul lor.

„Proprietarul spaţiului de joacă nu a remediat deocamdată problemele, această trambulină Este desprinsă, aici este o gaură, la fel şI aici trambulina este găurită, însă spatiul de joacă a fost închis”, spune”, spune Yvette Mîrza, reporter Digi24.

Comisarii OPC l-au amendat pe proprietar cu 10 mii de lei şi i-au suspendat activitatea până când îşi rezolvă toate problemele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri