Piața protestelor. Povești despre oameni și câini

Data publicării:
negru de suparare

Piaţa Victoriei din Capitală strânge, seară de seară, oameni, fiecare cu câte o poveste, spusă sau nespusă. Pe toţi însă îi uneşte acelaşi lucru: respectul pentru valori, precum dreptatea, şi dorinţa de mai bine, relatează Digi24.

Piaţa Victoriei, din Capitală, primeşte în vizită, seară de seară, oameni şi câini, deopotrivă.

Mihai Christian Haiduc are 23 de ani şi a venit la poarta Guvernului împreună cu căţeluşa Spunky. Locuieşte în căminele Politehnicii, din Regie, şi este student în ultimul an la inginerie aerospaţială.

„Urmează să ajung profesor la facultatea asta. Urmează să-mi iau licenţa în vară şi să fac două masterate”, afirmă Mihai Christian Haiduc, student.

Până la absolvire mai are, aşa că se întreţine cum poate: oferă meditaţii la matematică, la fizică şi prestează diverse activităţi IT.

„Mai manageriez pagina unui scriitor francez care a scris despre zborul MH 370, cel de la Malaysia Airlines, care a picat în ocean. Mai am o pagina de Facebook, fac mişcare toată ziua”, adaugă Mihai Christian Haiduc, student .

În piaţă, protestează încă de miercuri. Seară de seară, până târziu în noapte, dintr-un principiu în care se încăpăţânează să creadă.

În piaţa publică sunt sute de mii de poveşti, cu oameni şi câini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri